• Menu
  • Menu

Sorrento, Italy 🇮🇹

Sorrento, Italy 🇮🇹

🚖 Після монументального, шумного і брудного Неаполь якраз час відпочити коло моря. Оскільки карточка з фотоапарату пошкодилась саме з фотками Сорренто, тому буде лише декілька 

🚆 Поїзд з Неаполя їде повз Помпеї, і кінцева зупинка Сорренто. Тривалість 1.5год, ціна 3.9євро.

😨 Але перед тим як потрапити на вокзал, треба пройтись адовою вуличкою. І та, мені розстібнули замок на рюкзаку! Але я відчула і шарпнулась, не встигли нічого витягнути. Так не приємно…

 

🎰 На тій же вулиці грали в наперстки. Йолкі, 21те століття!

🍋 Лімончелло? Так-так! Соррентійський півострів відомий цим напоєм. І по дорозі в Сорренто стільки лимонних і мандаринових садів! Лимони тут велетні.

🌊 Сорренто – це купа сонця, світла, чистіше, гарні вулички та площі, будинки, такий спокій! А ще різкі скелі в море і вигляд на Везувій.

🔍 А взагалі Неаполь це дно Європи. Хоча місто має багату історію, собори, музеї і галереї, але десь два дні вистачає. Бруд і небезпечні особи тримають в тонусі.

🇮🇹 Мабуть мало хто полюбить Італію, якщо перший раз і зразу сюди.

🏞️ Краще махнути десь до моря (Сорренто чи нижче). Наприклад, до Амальфійського узбережжя – справа знаходяться скелі, ліворуч – Середземне море, а сама дорога проходить через десятки гірських тунелів. Краєвиди з будь-яких ракурсів дивовижні!

 

p.s. можна спланувати досить класну подорож на південь Італії, прямим літаком зі Львова:

🛫 пт. 11:45 Львів-Неаполь
🏛️ cб. можна відвідати Помпеї, Сорренто або далі досліджувати Неаполь.
🌄 нд. поїхати десь до Амальфійського узбережжя або Капрі або о. Іскія
🏖️ пн. море-море 
🛬 вт. 13:30 Неаполь-Львів

Leave a reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *