• Menu
  • Menu

Done! Два дні на ровері по Копенгагену

В дитинстві по подвір”ю льотала на ровері, а далі тато заборонив( Нуу, по місту кататись. Але я таки здійснила мрію, і каталась цілих два дні на ровері в Данії.

Так-так, ровер простий. Без передач і всяких пантів, але то є ровер справжні))) На інших не вмію 😀

В Копені є фрішні – закидаєш монетку 20 крон, і катаєшся. Ось вінСпочатку я думала шо не зможу їхати… Ну як то так, сісти і по місту їхати. Можуть збити) Але це ж не Україна… Сіла і поїхала, ніяких проблем.

Ну хіба спочатку тупила, і їхала по центру доріжки (інші сигналили) і обганяли зліва))), то потім зрозуміла що тут правила як і при їзді на машині, і заспокоїлась. Дивно, але водій машини якісь аж дуже адекватні. Навіть якшо їхати по дорозі без доріжок, то велосипедист головний, і машини не підрізають. Ну хіба раз перед світлофором грузовичок хотів притиснути між машинами. Серце в пятки, страшно 😀

Та й розібратись легко, всюди світлофори. Спочатку було важко повертати на великих перехрестях. Бо треба бігом встигнути, поки, наприклад, зправа не почнуть їхати.  Ну можна ще за кимсь їхати, що я спочатку і робила)

Ну так, я їздила з фотіком на шиї)  Тому горизонти поправляти не буду.


Оскільки в Данії і схожих країхах рівнини, то їдеш, і не напрягаєшся. Але коли на місток треба заїхати, то оуууууу, стає жарко 😉 По Стрийській догори певно у футболці треба їздити зимою)

Проблема фрішного ровера – можуть інші взяти, якшо поставити не на парковку з забиранням монетки, а просто так. Я цей ровер ховала між іншими роверами, і спочатку мені везло… а потім коли пішла в бібліотеку – його хтось забрав 🙁 І так воно обідно… Оскільки на ровері дуже швидко по місту, в різні точки. А так пішки шаритись у пошуках нових фрішних роверів. Ось і карта з точками. Це доречі якраз тут і забрали мого ровера 🙁 Пішла пішки шукати інші…

 

Нажаль уже темніло, а в мене не було маячків, і вночі небезпечно їхати.

p.s. ага, задня частина боліла 😉 другого дня також їздила, але був такий вітер, шо просто зносив мене і ровер О_о прийшлось йти пішки. На мостах реально зносила з тротуару і дороги. Я в шоці)

Leave a reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Add comment