• Menu
  • Menu

Berlin & Warsaw

Ось в таких містах побувала за два дні. Не можу сказати про обидва зразу, адже обидва різні. Звичайно Берлін могутніший 😉

Але перед поїздкою люди або любили, або просто ненавиділи Берлін. Не знаю, мені сподобалось. Оскільки досить творче місто, як зі старою культурою, так і з новим артом. Обожнюю таке.

Ну найперше це дороги! Ще від Польщі відчувається. Доречі, спочатку я не розуміла нащо при дорозі пластикові девайси. Але оказалось це шумоізоляція. Мда)) А, і ше час від часу на автобанах є місточки. Це для тваринок 🙂 Котрі перебігають з одної частини на іншу.

А, їхали туром.  Ужасно важко їхати так далеко в автобусі. Як я завидую низьким людям!!! Не знала куди подіти ті ноги, і так і сяк(( А потім нагло зайняла вільні місця з-заду автобуса, і так спала. Нажаль у зворотньому напрямку, деякі дамочки кілішнули, і прийшлось ділитись місцем.

Якраз в ті дні був Берлінський кінофестиваль.

І транспорт ходить як годинник. Для Львова це мега болюча тема. Як мої маршрутки ходили по графіку, то я би мала купу вільного часу…..


Дивно, але будинки і нові, і старі разом дивляться адекватно. Що не можна сказати про наше місто, а тим більше про Київ (ггрррр)

Ну одним словом мені сподобалось! І хотілось ще колись довше там побувати. Особливо у різних арт-штуках.

Варшава. Великий, просторий Львів + річка.

p.s. дуже лінь писати і викладати фотки про те, що було пару тижнів тому 🙁

Leave a reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *